Traininingstijden:
Maandag boksen
19.30 - 20.30 uur
Dinsdag kickboksen
19.30 - 20.30 uur
Donderdag boksen
19.30 - 20.30 uur
Vrijdag boksen
19.30 - 20.30 uur

15 min vóór aanvang training aanwezig zijn!!!

Gymzaal Pax 1
Hammarskjöldstraat 240
Hoofddorp

Welkom

Raw Boxing is een boksvereniging die onder deskundig toezicht van een gecertificeerde instructeur van de Nederlandse Boksbond bokslessen verzorgt voor iedereen.

Boksen is een samenspel van techniek, snelheid, kracht, conditie en lenigheid voor beginners en gevorderden. Voor de beginner of recreant is het vooral een manier van bewegen en trainen waarbij niet het “gevecht” centraal staat, maar waar je leert de stoot- en verdedigingstechnieken op een speelse manier te combineren. Om te kunnen boksen hoef je geen krachtpatser te zijn. Iedereen van jong tot oud (dit geldt ook voor vrouwen!!) kan leren boksen. De training is een vorm van totaal boksen, en dit maakt het tot een veelzijdige training. Zo kan je als gevorderde bokser net zo lekker trainen als een beginner of recreant tijdens dezelfde training.

Mocht je interesse hebben in de bokssport dan is het mogelijk om eens een training mee te doen. Dit kost je niets en je bent een ervaring rijker. Je bent van harte welkom op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond voor een training. Neem sportkleding en schone sportschoenen mee. Je kunt bij de sportschool een stel handschoenen lenen voor de eerste training.

Nieuwsgierig geworden? Surf snel verder voor meer informatie over Raw Boxing of check onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes.

Update 17 juli 2024

Vanaf maandag 22 juli t/m zondag 1 september 2024 zijn wij gesloten i.v.m. de zomervakantie. Wel zullen er deze  weken outdoor trainingen zijn. Klik op het kopje nieuws voor meer info.

Ben je geïnteresseerd in boksen en/of kickboksen en wil je een keer een proefles volgen, neem dan gerust contact met mij op via het contact formulier op deze website of bel/sms/app mij op 06-20572348.

Een proefles is gratis en verplicht je tot niks!!…….Tot Snel?!?!